Rekrutacja na warsztaty Asystent Zdrowienia i Od-Nova

Skontaktuj się z nami:   +48 786 171 537

Warsztaty terapeutyczne

W fundacji Way of Fate głównym filarem naszej działalności są warsztaty terapeutyczne skierowane do takich grup, jak:

• osoby z problemami życiowymi, po kryzysie psychicznym i ich rodzin, osoby z chorobami psychicznymi, takimi jak choroba dwubiegunowa, depresja, stany lękowe, schizofrenia oraz pozostałymi jednostkami chorobowymi,
  • osoby, które mają za sobą kryzys i poszukują motywacji do działania,
  • osoby z wypaleniem zawodowym,
  • osoby wykluczone ze społeczeństwa, które nie potrafią wrócić do dawnego sposobu życia lub poszukują dla siebie nowych rozwiązań,
  • osoby samotne, nierozumiane, odtrącone, wyizolowane,
  • asystenci zdrowienia, terapeuci indywidualni, terapeuci grupowi, a także osoby, które chcą wrócić do wykonywania zawodu po przerwie.

Warsztaty skierowane są do każdego kto zmaga się z jakimś problemem oraz mają charakter rozwojowy.

fale morskie

Nasze warsztaty

ławica ryb

Prowadzimy warsztaty terapeutyczno-rozwojowe. Przyjmujemy zapisy na zajęcia z Budowania Szczęścia i z Samorozwoju w nurcie psychologii pozytywnej kierowane do wszystkich osób, które zmagają się z problemami.

Zajęcia odbywają się w formule online raz w miesiącu w soboty i niedziele, w godzinach od 9.00 - 18.00, obejmują sześć dwudniowych modułów.

Liczba miejsc na zajęciach 20-22 osób.

Organizujemy również warsztaty Od-Nova. Program Od-Nova to oferta dla osób, które zmagają się z problemami życiowymi a także dla ich rodzin i obecnie chciałyby poprawić swoje codzienne funkcjonowanie. Warsztaty Od-Nova to seria 6 weekendowych warsztatów prowadzonych online, które odbywają się raz w miesiącu przez dwa dni w soboty i niedziele, w godzinach od 9.00 - 18.00. Warsztaty obejmują sześć dwudniowych modułów.

Liczba miejsc na zajęciach 20-22 osób.

Poznaj szczegóły

Rekrutacja na warsztaty Asystent Zdrowienia i Od-Nova